آیا امکان عصب کشی در زمان ارتودنسی، قبل و بعد آن وجود دارد؟

درمان ارتودنسی یکی از روش‌ های موثر برای بهبود ظاهر دندان‌ ها است. با این حال، برخی از بیماران ممکن است علاوه بر ارتودنسی، نیاز به درمان عصب کشی نیز داشته باشند. اما آیا امکان عصب کشی در زمان ارتودنسی وجود دارد؟ پاسخ مثبت است. در واقع، عصب کشی می‌تواند قبل، حین و بعد از درمان ارتودنسی انجام شود. با این حال، باید به مراقبت های قبل، حین و بعد از انجام آن توجه ویژه داشت تا مشکلات خطر آفرین، بروز پیدا نکنند.

ما در این مقاله قصد داریم همه آنچه که لازم است درباره عصب کشی در زمان ارتودنسی، قبل و بعد آن بدانید را به طور جامع در اختیارتان قرار دهیم. تا انتها با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید» به منظور آشنایی با دلایل جرم گیری دندان قبل از ارتودنسی روی لینک داده شده کلیک کنید.

عصب کشی دندان چیست؟

عصب کشی دندان که تحت عنوان درمان ریشه نیز شناخته می شود به منظور خروج بافت عفونت کرده دندان و جلوگیری از خرابی کامل دندان صورت می گیرد. فرآیند عصب کشی دندان به شرح زیر است:

ابتدا دکتر متخصص، عفونت دندان را بیرون کشیده و سپس آن بخش از دندان که عفونت کرده را شست و شو می دهد. در نهایت نیز با استفاده از متریال مخصوص، ریشه و کف دندان را پر می کند.

بیشتر بخوانید» بررسی دلایل کشیدن دندان برای ارتودنسی 

نحوه عصب کشی در زمان ارتودنسی به چه صورت است؟

متاسفانه در بسیاری از موارد دیده شده که فردی که تحت درمان ارتودنسی است، دندان هایش دچار عفونت و خرابی می شود. در این صورت نیاز است که از خدمات عصب کشی به منظور رفع عفونت دندان مورد نظر استفاده شود.

نحوه عصب کشی در زمان ارتودنسی، قبل و بعد آن با هم متفاوت است. در صورتی که عصب کشی دندان در زمان ارتودنسی صورت گیرد، نیازی به باز کردن براکت ها نیست. دندانپزشک متخصص جهت عصب کشی در حین درمان ارتودنسی و جهت دسترسی به ریشه دندان از سطح دندان، ورودی ایجاد می کند.

عصب کشی در زمان ارتودنسی

البته به این نکته توجه داشته باشید که در برخی موارد، با وجود ارتودنسی، امکان عصب کشی وجود ندارد؛ اینجاست که باید بریس های دندان، جدا شوند تا بتوان درمان عصب کشی و یا ریشه دندان را آغاز نمود و مجددا پس از عصب کشی دندان، بریس ها روی دندان قرار داده شوند.

عصب کشی قبل از ارتودنسی دندان به چه صورت است؟

اگر برای استفاده از خدمات ارتودنسی دندان به دندانپزشک متخصص مراجعه کنید. ایشان در اولین قدم، دندان های شما را معاینه کرده و وضعیت دندان ها را به طور کامل، بررسی می کند. سپس در صورتی که هر تعداد از دندان هایتان، دچار پوسیدگی شده و یا عفونت کرده باشند، قبل از ارائه خدمات ارتودنسی، دندان های آسیب دیده را عصب کشی می کند.

بیشتر بخوانید» به منظور آشنایی با لیست خدمات ارتودنسی در مشهد و همچنین مشاهده هزینه های مربوط به آن روی لینک داده شده کلیک کنید.

به طور کلی بهترین حالت درمان دندان این است که قبل از ارتودنسی، تمامی مشکلات مربوط به پوسیدگی و یا عفونت دندان ها رفع شود.

فرآیند عصب کشی پس از ارتودنسی چگونه است؟

بعد از ارتودنسی، هیچ گونه محدودیتی برای عصب کشی وجود ندارد؛ بنابراین می توان اینگونه بیان کرد که نحوه عصب کشی بعد از ارتودنسی، مانند عصب کشی در حالت عادی و بدون ارتودنسی می باشد.

جهت عصب کشی پس از ارتودنسی حتما به دندانپزشک متخصص مراجعه کرده تا دندان های شما به طور کامل و اصولی، معاینه شوند.

آیا می توان دندان عصب کشی شده را برای درمان ارتودنسی به حرکت درآورد؟

فرآیند عصب کشی برای ارتودنسی

همانطور که می دانید خدمات مربوط به ارتودنسی دندان در اغلب موارد به منظور اصلاح وضعیت و موقعیت قرارگیری دندان ها به مراجعه کننده دارای دندان های کج و نامنظم ارائه می شود؛ بنابراین لازم است که دندان ها در طول درمان ارتودنسی، مقداری جابه جا شوند.

بنابراین سوالی که پیش می آید این است که آیا می توان دندان عصب کشی شده را برای درمان ارتودنسی، حرکت داد یا خیر؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم در صورتی که به دندانپزشک متخصص و متبحر مراجعه کنید که خدمات خود را با دقت و حساسیت بسیار بالایی ارائه کند، هیچ گونه مشکلی برای حرکت دادن دندان عصب کشی شده وجود ندارد. در واقع در صورتی که عصب کشی دندان ها و پس از آن خدمات ارتودنسی به صورت اصولی انجام شوند، هیچ گونه مشکلی به وجود نخواهد آمد؛ در غیر این صورت احتمال بروز مشکلات خطر آفرین از جمله عفونت های شدید دندانی بسیار زیاد خواهد بود و در نتیجه باعث طولانی تر، دشوارتر و هزینه برتر شدن پروسه درمانی خواهد شد.

نتیجه گیری بررسی عصب کشی در زمان ارتودنسی، قبل و بعد آن

در کل، عصب کشی می‌تواند به عنوان یک راه حل برای درمان مشکلات دندانی در طول درمان ارتودنسی استفاده شود. با این حال، باید با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین راه حل درمانی را برای شما در نظر بگیرد. 

در آخر شما عزیزان می توانید سوالات و یا تجربیات خود از عصب کشی در زمان ارتودنسی، قبل و یا بعد از آن را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

درباره نویسنده : 

من در سال ۱۳۷۹ در کنکور سراسری دانشگاهها با رتبه ممتاز ( رتبه پنج ) در رشته تجربی پذیرفته شدم و در دانشکده دندانپزشکی مشهد مشغول به تحصیل گردیدم. من در طول دوره تحصیلی از دانشجویان ممتاز این دانشکده بوده و بارها موفق به دریافت تقدیرنامه های علمی شدم ؛ و درنهایت در سال۱۳۸۹ با دفاع از پایان نامه خود در مورد “ تاثیر فاکتور رشد استخوان در مشکلات فکی” موفق به اخذ درجه دکترای تخصصی دندانپزشکی شدم و به عضویت سازمان نظام پزشکی کشور و انجمن متخصصین جهانی ارتودنسی درآمدم.

فهرست مطالب

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان

جهت ارتباط با مشاوران ما فرم زیر را پر نمایید.

کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به دکتر نجمه تحویلدارنژاد ميباشد | طراحی سايت و سئو توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس وب